DRU Green Design CV-haarden Spartherm

DRU CV-haarden
Slimme CV-haarden die samenwerken met uw centrale verwarming

Verwarmen op een moderne en duurzame manier

Een houthaard is voor veel mensen het summum van gezelligheid. De geur, het geluid van een knapperend haardvuur maar ook de directe warmte, brengen veel sfeer en beleving met zich mee. Tegenwoordig zijn houthaarden door allerlei innovaties ook een stuk efficiënter en milieuvriendelijker geworden. Bovendien is de brandstof van een houthaard ook nog eens hernieuwbaar en kan ervoor worden gekozen om geschikt hout uit eigen tuin of de omgeving te stoken. Houthaarden zijn er in allerlei modellen en uitvoeringen: er is altijd een haard die aansluit bij uw interieur en uw behoefte.

Warm water uit uw haard
De DRU Green Design CV-haarden zijn haarden van Spartherm en Dik Geurts die slim samenwerken met uw centrale verwarming. Uw huis blijft gelijkmatig verwarmd en overtollige warmte wordt opgeslagen voor een latere douche of bad. Warmte die anders nutteloos door uw schoorsteen verdwijnt, gebruikt u nu dus wanneer u wilt. Goed voor het milieu en uw portemonnee.

Waar warmte nodig is… verzorgen wij de aansluiting

DRU CV-haarden
DRU Green Design CV-haarden
DRU Spartherm CV-haarden
DRU Dik Geurts CV-haarden

Typen houthaarden voor elk interieur en behoefte

Er zijn allerlei typen en afmetingen haarden verkrijgbaar, met uiteenlopende vermogens, luiken, deuren en uitvoeringen. Een van de keuzes die u heeft, is het type vuurzicht:

DRU Green Design CV-haarden Spartherm fronthaard

Fronthaarden
Houthaarden van het type front bieden aan de voorzijde zicht op het vuur.

DRU Green Design CV-haarden Spartherm 2-zijdige haard

2-Zijdige haarden
Bij 2-zijdige of hoekmodel houthaarden heeft u vanaf twee zijden zicht op het vuur. Zo heeft u, ook wanneer de haard in een hoek van de kamer is geplaatst, optimaal zicht.

DRU Green Design CV-haarden Spartherm 3-zijdige haard

3-Zijdige haarden
Driezijdige houthaarden worden geplaatst tegen een muur en bieden rondom zicht op het vuur. Ook profiteert u zo aan alle zijden van de warmte.

DRU Green Design CV-haarden Spartherm tunnelhaard

Tunnelhaarden
Bij tunnel houthaarden heeft u vanaf twee tegenovergestelde zijden zicht op het vuur en zijn daardoor uitermate geschikt als roomdevider. Zo kunt u bijvoorbeeld in zowel de woonkamer als de keuken of werkkamer genieten van de aangename sfeer en warmte.

DRU Green Design CV-haarden van Dik Geurts vrijstaande haard

Vrijstaande haarden
Vrijstaande haarden zijn er in alle soorten en maten: staand, hangend, rechthoekig, rond, traditionele uitstraling of meer design.

DRU Spartherm doorkijk CV-haard

Spartherm CV-haarden

De hoogwaardige design houthaarden van Spartherm zijn leverbaar als inbouwhaarden (met draai- of liftdeur) en vrijstaande haarden. Uniek van deze haarden is de optimale verdeling tussen directe warmteafgifte aan de ruimte en indirecte warmteafgifte voor radiatoren en tapwater.

DRU Dik Geurts Ivar 10 CV-haard

Dik Geurts CV-haarden

Houtgestookte haarden van Dik Geurts zijn slimme CV-haarden met de uitstraling van een houtkachel. Met zo’n CV-haard gaat u verantwoord om met energie zonder dat u hoeft in te leveren op sfeer en comfort. De haard gebruikt de vrijgekomen warmte van het vuur om het water van de CV en boiler te verwarmen. Zo voorkomt u dat de woonruimte te warm wordt en wordt de restwarmte efficiënt benut.

Klantervaring met CV-houthaard

Bergen BV heeft in samenwerking met DRU Green Design een houthaard aangesloten op de CV bij de familie Begemann in Velp. Bergen BV verzorgde de complete installatie van haard, buffertank en S-Thermatik Neo regeling waarmee de temperatuur, luchttoevoer etc. worden geregeld.

“Een lekker vuurtje:
comfortabel en duurzaam!”

Bekijk meer foto’s  |  Lees artikel in Installatie Totaal

Bergen BV en DRU Green Design: een houthaard aangesloten op de CV
DRU Green Design CV-haarden van Dik Geurts Spartherm

Meer weten over DRU CV-haarden?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op!