Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Recreatie Vakbeurs 2019

EEN BLIK IN DE TOEKOMST VAN RECREATIE

De wereld van recreatie is te zien, te horen en te beleven tijdens RECREATIE VAKBEURS 2019.
In acht prachtige gesegmenteerde beurshallen worden dertien verschillende branches gepresenteerd en worden dé hottopics uit de sector belicht.

Een branche die sterk groeit maar tegelijkertijd continu in beweging is. Wat vandaag hot & trending is, kan morgen alweer uit zijn.
Deze vakbeurs is voor u hét moment om te ontdekken wat de sector te bieden heeft. Niet alleen nieuwe producten worden gepresenteerd, maar ook komt u te weten wat de ‘trending topics’ in de recreatie zijn en waar u als ondernemer op in moet springen om ‘futureproof’ te blijven? Onder het motto ‘samen staan we sterker’ worden ook dit jaar, in samenwerking met RekreaVakkrant, ‘de Ronde Tafel’ gesprekken toegevoegd aan het programma. Laat u inspireren tijdens één van de sessies door de experts uit de branche, zodat dé uitdagingen van vandaag de oplossingen van morgen bieden.

Op 26, 27 en 28 november a.s. vindt in Evenementenhal Hardenberg alweer de 18e editie van Recreatie Vakbeurs plaats.

Naast de gesegmenteerde hallen, zullen sommige branches éxtra worden uitgelicht middels een “inspiratie- en kennisplein”, waar u nog méér inspiratie kunt opdoen. Bekijk hier dé trends voor het volgende seizoen.

Recreatie Vakbeurs bevat alle segmenten die recreatie te bieden heeft; van speeltoestellen tot de inrichting
van vakantiewoningen. Evenementenhal Hardenberg bedient hiermee het enorme aanbod van en de vraag naar recreatie (mogelijkheden) van de gehele Benelux.

Tijden:
Dinsdag 26 november: 10.00 – 18.00 uur
Woensdag 27 november: 10.00 – 18.00 uur
Donderdag 28 november: 10.00 – 18.00 uur

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website van: Recreatie Vakbeurs